//

Sprankeltraining – voor weerbaarheid en zelfvertrouwen

Op zoek naar een weerbaarheidstraining voor meer zelfvertrouwen en voor jezelf op komen, maar geen zin in een drukke training in een grote groep? Volg dan de Sprankeltraining!

De sprankeltraining is een sociaal-emotionele weerbaarheidstraining en is geschikt voor (gevoelige) kinderen die meer zelfvertrouwen willen krijgen, zich zekerder en weerbaarder willen voelen en steviger in hun schoenen willen staan. De training vindt plaats in groepjes van maximaal 5 kinderen, maar kan ook individueel gevolgd worden.

De volgende onderwerpen komen aan bod tijden de training:

  • ontdekken van eigen kwaliteiten
  • stevig in de schoenen staan en sterk voelen
  • ik ben ik, jij bent jij
  • helpende en niet helpende gedachten
  • houding, emoties en jezelf uiten

Er wordt o.a. gewerkt met leuke creatieve opdrachten, visualisatie- en ontspanningsoefeningen en het stoplicht voor rode en groene gedachten. De kinderen worden zich bewust van hun houding, emoties en behoeften en leren zich te uiten. Ze komen weer in hun kracht te staan en leren bij zichzelf te blijven.

De training vindt plaats in kleine groepjes of individueel zodat er tijd besteed kan worden aan de specifieke onderwerpen waar de kinderen behoefte aan hebben en er voldoende aandacht is voor ieder kind. Vooral hoogsensitieve of (hoog)gevoelige kinderen kunnen zich niet op hun gemak voelen bij weerbaarheidstrainingen die in een grote groep plaatsvinden. Zij kunnen weerstand krijgen tegen het doen van de, vaak voor hun te fysieke, oefeningen. Door de individuele aandacht die gegeven wordt tijdens de Sprankeltraining zullen deze kinderen daarom ook meer opsteken van deze training.

De training bestaat uit vijf bijeenkomsten van een uur tot 5 kwartier (afhankelijk van het aantal deelnemers). De kosten voor de training in groepsverband vind je hier.

Startdata komende Sprankeltrainingen:

  • momenteel geen data gepland, neem contact op voor meer informatie

De groepstrainingen vinden plaats in Leidschenveen (Den Haag).

Komen de geplande data niet uit? De training wordt meerdere momenten in het jaar gegeven. Individueel kan op ieder moment gestart worden. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Aanmelden:

Aanmelden kan via de mail of telefonisch. Een intakeformulier wordt vervolgens verstuurd waarin de benodigde informatie en toelichting vermeld kan worden. Na het retour sturen van het intakeformulier, ontvangt u een mail ter bevestiging van deelname.

Tot 3 weken voor het begin van de training kan de aanmelding kosteloos worden geannuleerd. Annulering kan uitsluitend schriftelijk plaatsvinden.

“Super bedankt voor je fijne coaching Janou! Mede door jouw aanpak heeft onze zoon het onwijs snel opgepakt. Hij vond het altijd leuk naar jou te gaan. In de auto op de terugweg zei hij nog dat hij het jammer vond dat hij niet meer naar jou hoeft gaan. Bedankt voor alles!”

 

“Het gaat goed met onze dochter! Ze geeft zelf aan, dat ze veel aan de training heeft gehad. Sterk als een boom, negatieve gedachten sneller van zich afzetten: ze doet het goed. Ze heeft in de vijf lessen veel geleerd wat ze nog vaak zal kunnen toepassen!”