//

Sprankelend ouderschap – balans in jezelf en je gezin

Wil jij meer genieten van en met je gezin?

Vraag jezelf eens af: ben ik op het moment wel blij met hoe het gaat, zit ik eigenlijk wel lekker in mijn vel? Waarschijnlijk gaat je grootste zorg uit naar je kind, terwijl het net zo belangrijk, misschien wel belangrijker is dat jij lekker in je vel zit. Hoe jij je voelt is namelijk van grote invloed op hoe je kind zich voelt. Vaak willen kinderen ons met bepaald gedrag iets laten zien. Meestal doen ze dat op een moment dat we niet echt lekker in ons vel zitten of ergens tegen aanlopen, waar we ons misschien onbewust van zijn.

Daarnaast kan ouderschap veel onzekerheden met zich mee brengen: doe ik het wel goed, moet ik meer loslaten of strenger zijn, waarom luisteren ze niet, waarom moet ik zo vaak boos worden, maak ik me teveel zorgen, etc. Er wordt ook een hoop van je gevraagd. Kinderen kunnen voor frustraties zorgen en je uitdagen. Ondertussen spelen ook nog ‘gewoon’ de andere dingen in je leven, je partner, je werk, jijzelf. Dan kan het zijn dat de balans zoek raakt. Wellicht herken je jezelf niet meer terug van voor je ouder werd, of je herkent jezelf niet in je negatieve reactie op je kinderen, partner of omgeving.

Is dit niet wat je wilt? 
drukke moeder
Dan is het ‘balans in jezelf en je gezin pakket’ wat voor jou! 
In vier sessies werken we samen naar inzicht, energie en plezier met als resultaat meer balans in jezelf en je gezin. Je ontdekt o.a. wat jouw energiegever en -vreters zijn, wat jou voldoening geeft en waar jij behoefte aan hebt, en wat jouw kind je misschien wel met bepaald (vervelend) gedrag wilt laten zien. We gaan aan de slag om meer lucht in je leven te krijgen en positiever tegen dingen aan te kunnen kijken. Jij bent echt niet de enige, alleen dat lucht al op, en met praktische tips en inzichten zul je zien dat ook jij weer in balans kunt zijn!

  • Wat levert het je op?

– Inzicht in het gedrag van je kind, jouw reactie daarop en patronen.
– Inzicht wat belangrijk is voor jou en je gezin en hoe je daar naar kunt leven
– Minder stress, meer lucht en tijd voor jezelf
– (weer) Genieten van en met je kinderen

  • Wat kost het je?

– Vijf keer anderhalf uur van je tijd
– Een investering van € 349,-

(#durftevragen: Sommige werkgevers vergoeden de training bijvoorbeeld vanuit een budget voor coaching of zelfontwikkeling)

Perfecte ouders bestaan niet, sprankelende ouders wel!

Onderwerpen die aan bod komen: balans, minder moeten, minder boos worden, positief denken, kijken, communiceren met en leren van je kind, (en partner) en luisteren naar jezelf.

Loop je ergens anders in vast, bijvoorbeeld in je werk of een andere te maken keuze? Kijk dan eens op coruscent of coaching wat voor je is.

IMG_0431