Oudercoaching

Oudercoaching

Bij Sprankelkinderen kunt u naast kindercoaching ook terecht voor oudercoaching. Vaak is er namelijk sprake van een wisselwerking. En ook volwassenen vergeten nogal eens het kind in zichzelf. Daarnaast kunnen volwassenen kunnen uiteraard ook (hoog)sensitief zijn. De kinderen hebben het nooit van een vreemde.

Het gedrag van je kinderen raakt je als ouder, soms iets meer, soms iets minder. Als we onze kinderen blij en gelukkig zien, vertederd dat ons, en is er verder niks aan de hand. Maar het gedrag van kinderen kan je ook verdrietig of boos maken en je wanhopig laten voelen, dat je het even niet meer weet. Je verlangt naar rust en je weer gerust kunnen voelen.

Als dit het geval is kan het fijn zijn om hier met iemand over te praten, dat iemand even meekijkt en met je op zoek gaat naar de precieze knelpunten en oplossingen daarvoor. Waar loop je / lopen jullie tegen aan, en hoe zou je het graag anders willen.

Oudercoaching helpt je te kijken naar wat je kan, en wilt veranderen. Dit kan bijvoorbeeld iets zijn in je manier van communiceren, geven van aandacht, hoe je zelf projecteert of wat je kind jou spiegelt. Je krijgt inzicht in je eigen denken en doen en hoe je dat kan aanpassen naar een manier waarvan jij en je kind lekkerder in het vel gaan zitten.

Sprankelkinderen biedt de volgende opties:

  • coachingsessies individueel of met beide ouders tegelijk
  • Training Sprankelende moeders
  • coaching gericht op bredere zelfontwikkeling. Kijk hiervoor op Coruscent.

 

Neem gerust vrijblijvend contact op voor vragen of het maken van een afspraak.